понеделник, 5 октомври 2015 г.

Дамски боти за есента...

        Есента дойте , макар и с доста голям привкус на лято , и въпреки че все още "мирише на море" , май че е време да  преровим гардеробите да опаковаме чехлите си и наред с ботите и ботушките от миналата година , да намерим и малко място за нещо новичко.  Има безброй прекрасни есенни модели , от които можем да изберем, а богатите нюанси от цветното лято няма да си отидат напълно , но ще се прелеят във нови багри от палитрата на есента. В тази статия ще ви представя  няколко от  най-модерните и най-практични модела за тази есен.

  •  Изискани обувки с връзки - това  са едни прекрасни ретро модели , които са изключително актуални през този сезон , освен това идеално пасват на "Кежуал" стила, който се наложи през последните години . Хубавото на този тип обувки е , че те са очарователни по свой си начин и стават както и за забързаните делници , така и за нещо по - официално. Можете да избирате от токове с различна дебелина и височина, а кожата ще Ви предпази от влагата и от студа.

  • Обувки с ток и платформа - Можем спокойно да кажем, че това е един класически модел в много отношения. Тези класически обувки са задължителни за всяка млада дама, а през този сезон те идват с високи платформи и ретро стил.
  • Дамски боти - Можете да изберете от модели в кожа и велур и от широка гама топли цветове. Ако искате да придадете на тези обувки допълнителен сексапил, изберете модел с висок ток и платформа
  • Спортни обувки и кецове - много модерни и през този сезон, те са закачливи и цветни, очароват ни със своята динамика и младежко излъчване. В топ три на търсените спортни обувки са кецовете на платформа , които покриват целия глезен- те представят грубия уличен стил . Цветово варират от класическо черно до ярко оранжево и червено, а при материите хит са цветните принтове и тези имитиращи кожи от влечуги- змии, крокодили, а ходилото трябва да е забележимо видимо, а не както преди няколко години ултра тънко.                             

Няма коментари:

Публикуване на коментар