вторник, 1 декември 2015 г.

Ботите и ботушите - най - любимите зимни обувки на всяка жена




Специалистите  твърдят че добрите зимни гуми са гаранция за безаварийно и спокойно пътуване в студените дни, а ние от екипа на Ned`s знаем че чифт страхотни ботуши в гардероба на всяка дама , а и на господата,  е най - добрата инвестиция за зимата . В случай, че още не сте избрали зимни ботуши, сега е моментът да помислите, за да не се окажете неподготвени и изненадани от снега, който очакваме всеки момент.
За щастие сега на пазара има изключително голямо разнообразие от модели, което улеснява и ни дава възможност да избираме - нещо, което невинаги е факт. 
Ако искате да сте подготвени, преди да тръгнете по магазините, разгледайте селекцията, която направихме специално за вас.
                   Най-хубавото  е,  че този сезон грубите ботуши и боти са на върха на модната сцена и вече можем да ги носим, без да се притесняваме, че не изглеждаме добре в очите на околните. 

Освен това този тип обувки са стабилни обувка през зимата като създават едновременно сигурност и топлина. С равна подметка и високо тяло. Тези боти са с голяма стабилност при вървене, включително когато навън е заледено.



Боти с токчета през зимата 

За жени, които искат да изглеждат елегантно въпреки сезона и трудностите при тях са подходящи боти с височина на тока около 6-8см. Те придават височина и елегантност и в същото време са достатъчно стабилни за разходки и няма да уморят краката ви през дългия ден.

 

Ботуши за зимата

 Ботушите си остават неуспоримият фаворит през зимните месеци. Едни от най-предпочитаните обувки за зимния сезон си остават ботушите с високо тяло до коляното. Предпочитани са, защото предпазват панталона от намокряне в кишавите дни и топлят краката Ви в студеното време. Едни по-секси други по-стабилни,трети практични, а и цената им е значително изгодна! Кои модели ще си изберете зависи изцяло от вашия вкус иэ изискванията Ви за комфорт. 






 
 Можете да разгледате и нашата галерия посветена на ботушите, за да спестите малко време от обикаляне по магазини!!!








 

Няма коментари:

Публикуване на коментар