петък, 25 септември 2015 г.

Обувки - Модни тенденции Есен-Зима 2015 - 2016


     Модни тенденции Есен/Зима 2015 - 2016


 Един бърз поглед към топ-тенденциите за новия есенно- зимен сезон ни показва, че вдъхновенията на дизайнерите са изключително разнообразни.  


  На пръв поглед  е лесно да се забележи, че основната тенденция господстваща  тази година на всички модни подиуми - това са практични дамски модели , на които не им липсва елегантност и женственост. 


 При ботите се налагат изчистените линии - те са украсени с дискретни катарамки, нежни каишки, които елегантно се оплитат около глезените.

Другото направление в модата при обувките са ботуши , боти и обувки, изработени от деликатни и красиви кожи на влечуги - змии и  крокодили, дизайнерите изящно са ги комбинирали с велур, лак или текстил, а цветовата гама е доминирана от нюанси на зеленото , преливащи в изумрудено. За спортните жени, които предпочитат по-удобен и ежедневен стил най-подходящи ще са високите платформи, отново със змийски орнаменти.


 
Ако предпочитате ежедневния стил, тази година си заслужава да заложите на кецовете, лоуфърите, обувките с връзки тип "оксфорд".



 Вече е напълно нормално да си със секси рокля и удобни кецове. А този сезон тенденцията се засилва, тъй като дизайнерите обръщат сериозно внимание на маратонките и ги превръщат от обикновени спортни обувки в ефектен аксесоар.






Няма коментари:

Публикуване на коментар