четвъртък, 2 юли 2015 г.

ЛЯТО...ЕКСКУРЗИИ...МОРСКИ ПЪТУВАНИЯ ...ИЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПОФРЪЦКАМЕ С НОВИТЕ СИ ОБУВКИ

    С настъпването на лятото идват и любимите за всеки от нас планирани или не чак толкова планирани , но и в двата случая вдигащи адреналина и самочувствието ни  екскурзии, пътувания, планински преходи, пътувания с яхта и морски приключения. Наред с избора на тоалети е необходимо да помислим и за обувките, с които ще се разхождаме по живописните склонове на планините или по лазурния бряг на морето. 
 
     Например любителите на активния туризъм биха се чувствали добре и защитени с модели, които фиксират здраво крака. За такъв тип обувки не може да се каже че са много "Фешън" , но пък биха предотвратили евентуално нараняване или навяхване на глезена. 
Обикновените маратонки , актуалните за този сезон кецове и естествено класическите мокасини пък са подходящи за придирчивите пътешественици. Посещението на ресторанти, дискотеки са незаменими компоненти от курортната ваканция
Любителите на среднощните мероприятия биха могли да се възползват сандали на платформа. Изпълнени от богати нюанси, те ще ви  помогнат да  блеснете под огнената музика! Лятото е изпълнено с вълшебство и приказни емоции, така че насладете му се- дори и босички на плажа !





Няма коментари:

Публикуване на коментар